fbpx
Stadhuisplein 3, 4531 GZ Terneuzen
+31639435235
info@libreadvocatuur.nl

Kosten

Kosten Libre Advocatuur

De kosten voor een advocaat zijn meestal onverwachte uitgaven. Daarnaast bestaat vaak de behoefte om vooraf te weten wat het gaat kosten. Bij Libre Advocatuur tref je gespecialiseerde rechtshulp voor een betaalbaar tarief.

Gefinancierde rechtsbijstand

Allereerst wordt nagegaan of je in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand van de Raad voor de Rechtsbijstand. Aan de hand van de inkomens- en vermogensgrenzen zal besloten worden al dan niet voor jou een toevoeging aan te vragen. Meer informatie hierover vind je op de website van de Raad voor de Rechtsbijstand: www.rvr.org.

Uurtarief

Indien je niet in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand zullen de werkzaamheden worden verricht op uurtarief. Het uurtarief van Libre Advocatuur is scherp: € 250,- inclusief BTW (ofwel circa € 195,- exclusief kantoorkosten en BTW). Libre Advocatuur factureert elke maand achteraf, waarbij een overzicht wordt verstrekt van de werkzaamheden die zijn verricht. Zo blijven de kosten inzichtelijk en betaalbaar. Kosten die wel afzonderlijk in rekening worden gebracht zijn verschotten, zoals griffierecht, uittrekselkosten of deurwaarderskosten. Libre Advocatuur kan op voorhand aangegeven hoeveel deze kosten bedragen.

Heb je vragen omtrent de kosten van Libre Advocatuur? Neem vrijblijvend contact op of vul het contactformulier in. Er zal zo spoedig mogelijk contact met je worden opgenomen.