fbpx
Stadhuisplein 3, 4531 GZ Terneuzen
+31639435235
info@libreadvocatuur.nl

Over

Over Libre Advocatuur

Libre Advocatuur is een advocatenkantoor in Terneuzen gespecialiseerd in personen- en familierecht en staat voor juridische dienstverlening van topkwaliteit. Betrokkenheid, betrouwbaarheid in combinatie met een professionele, oprechte aanpak daar draait het bij Libre Advocatuur om. Hierbij is de aanwezige juridische expertise één van de belangrijkste gereedschappen. Libre Advocatuur kent het klappen van de zweep en zet de benodigde en aanwezige kennis en ervaring graag in om jou te helpen. Hierbij wordt een onderscheid gemaakt in hoofd- en bijzaken en word je begeleid in jouw zaak, bij de afwegingen waar je voor komt te staan en de uiteindelijke keuzes die je moet maken.

Lianne Bregonje – Voermans

Libre Advocatuur is opgericht door Lianne Bregonje – Voermans. Na een afgeronde studie HBO-Jeugdwelzijnswerk is zij rechten gaan studeren in Tilburg. In december 1999 is ze afgestudeerd en vrijwel direct in de advocatuur begonnen. Al snel heeft zij zich gespecialiseerd als familierecht advocaat en scheidingsbemiddelaar. Zij heeft dus al een jarenlange ervaring en doet haar werk nog steeds met passie en plezier. Samen met jou zoekt zij naar een oplossing, waarbij zij zo nodig confrontaties niet schuwt. Haar werkwijze kenmerkt zich door een praktische benadering, waarbij in duidelijke taal aan jou helder wordt gemaakt wat jouw positie is en waarbij jij je gehoord en begrepen voelt.

Mocht je nadere informatie willen over wat Libre Advocatuur voor je kan betekenen neem dan contact op voor het maken van een afspraak of vul het contactformulier in.